XPRNC Team Assessment

Het “XPRNC team assessment” is een los uit te voeren onderdeel van de managementgame waarbij de focus volledig ligt op de samenwerking en het prestatievermogen van teams. Toekomstige teams krijgen een serie opdrachten te verwerken waarbij spelenderwijs de sterke en zwakke kanten van het team aan het licht komen. Na afloop ontvangen de deelnemers direct mondelinge feed-back van ervaringsdeskundigen, de opdrachtgever krijgt enkele dagen later een uitgebreider rapport met daarin de op maat gesneden ontwikkeldoelen van dit team. To-the-point, waarmee men direct aan de slag kan.

Het assessment is een ideaal startpunt voor beginnende teams, bijvoorbeeld als onderdeel van de project kick-off of een hei-sessie, om elkaar te leren kennen en te ontdekken waar de kansen van de samenwerking liggen. Ook geschikt voor reeds langer bestaande teams die niet optimaal presteren en waarvan niet duidelijk is wat hiervan de oorzaak is.

Ook dit onderdeel van de managementgame is ‘powered by IQ@work’ en ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring in het werken met teams. Door de korte duur, directe feed-back en de concrete ontwikkeldoelen die de opdrachtgever ontvangt, is deze vorm van teamassessment uniek qua opzet en doeltreffendheid. Benieuwd naar wat deelnemers er over te zeggen hebben? Bezoek onze referentiepagina.

Praktische informatie:

  • Minimaal 5, maximaal 12 deelnemers per groep
  • Duur van de assessment ca. 1,5 uur
  • Uitvoering op locatie naar keuze
  • Download de flyer XPRNC- team assessment